طریقه مصرف

بهترین طریقه مصرف که در آن بیشترین استفاده از مزایای قارچ به روش استخراج به آب را می توانید داشته باشید، دم کردن ملایم یا همان عصاره گیری می باشد، جهت مصرف قارچ گانودرما لوسیدوم به این روش، به ترتیب مراحل زیر عمل نمایید:

1. یک پارچ آب را به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

2. آب جوشیده شده را داخل یک فلاسک بریزید

3. یک قاشچ چای خوری پودر قارچ گانودرما به داخل فلاسک بیافزایید.

4. درب فلاسک را ببندید و 8 الی 10 ساعت منتظر بمانید تا محتویات قارچ به داخل آب گرم خارج شود.

5. محتویات فلاسک را بصورت کامل داخل یک ظرف ریخته و بجوشانید، مقداری بجوشد که در حد یک لیوان یا فنجان مایع باقی بماند.

6. در صورت تمایل می توانید دو قاشق چایخوری عسل نیز به آن اضافه کنید.

7. دمنوش به دست آمده را از صافی بگذرانید، تفاله را دور بریزید.

8. دمنوش شما آماده است، هر روز یک لیوان دمنوش به این روش آماده و مصرف نمایید.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CART